• Къде се намирам
Вашата кошница е празна!

Авточасти и аксесоари

В зависимост от стойността на Вашите покупки доставката е безплатна за територията на България 

 Доставките се извършват в срок от 1 до 7 работни дни след като наш служител от VAT-06.com се свърже с клиента по телефона.

·  доставки не се извършват в Неделя и официални празници.

·  стоки се изпращат след потвърждение от клиента.

·  разходите по наложени платежи и застраховка са за сметка на VAT06.com при поръчки над 200 лв.

Работим с няколко куриерски фирми по желание на клиента.
-Спииди                                                                                                                                                                                              - Еконт Експрес Banner180x150.jpgс 20% отстъпка
- Цената за доставка (в случая когато продукта не е с безплатна доставка) можете да видите в сайтовете на куриерските фирми с които работим.

Отказ от стока по чл. 55 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от закупената стока в срок от 7 работни дни от датата на покупката. Опаковката на стоката, както и самата стока не трябва да бъдат повредени или използвани от клиента. Разходите по транспорта за доставка и връщане на стоката се поемат от потребителя.

 

Клиентът има право да откаже получаването на заявената за покупка от него стока, когато тя му е доставена при едно от следните условия:

  •  
    • доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента и това може да се установи чрез обикновения й преглед.
    • цената, която Клиентът следва да заплати, не съответства на дължимата цена.
    • при несъответствие между заявената за покупка и доставената стока, което не е било възможно да бъде установено в момента на доставката, Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.
    • Клиентът има право, без да дължи обезщетение, да се откаже от сключения договор в срок 7 дни, считано от деня, следващ получаването на стоката. В този случай, Клиентът трябва да върне стоката в запазена оригинална опаковка и с ненарушена цялост. При неизпълнение на това условие VAT06.com” си запазва правото да не приеме върнатата стока и съответно да не изплати направените разходи при закупуването й от Клиента.